ARASHORSE

2016

 
Kingston på træningslejer
Kingston har nu været hos Pernille i tre uger for at komme igang efter en længere pause. Glæder os til at få ham hjem om en uges tid og forsætte træningen.
 
Sigurd flyttet ind
Stalden har fået en ny beboer, en ældre islænder er flyttet ind.

Sussi solgt
Sussi er i dag blevet installeret hos den nye ejer. Håber de får mange gode år sammen. Her ude og kigge på sine nye omgivelser.

Nytårs hilsen
Året 2015 er ved at rinde ud, et år der for Arashorse har budt på op og nedture. Vi har måtte sige farvel til staldens konge, en hård beslutning der har medvirket til at lysten til at forsætte med hesteholdet har været taget op til overvejelse. Og måske også tungen på vægtskålen, at beslutningen om at reducere bestanden er taget. Der er derfor sat et par heste til salg nu, og vi håber at der i løbet af 2016 er en del heste der finder en ny familie at flytte ind hos. Denne forhåbentlig nedgang skulle gerne medvirke til et større overskud i hverdagen, så 2016 bliver et år med god træning af de resterende heste. Derfor bliver 2016 også året uden egne føl i stalden.
Der har heldigvis også været op ture i løbet af året. Den forhåbentligt kommende dressur stjerne blev født. Aras Spilop lever til fulde op til sit navn, og med sit skønne ydre fyldt med farvelade og sit nysgerrige væsen og super bevægelser, er han og i dette våde efterår med til at sprede glæde og håb som afløser af kongepladsen i stalden.Efter en voksepause, er salgshesten Loke blevet en stor flot hest, og efter et træningsophold ved Pernille Nørgaard, har vi selv overtaget tøjlerne og glæder os til at forsatte træningen. Også Aras Lafaytte er godt i gang med træningen og håber 2016 bliver året hvor han skal debutere på dressurbanenerne - efter en lille pause med heling af skrammerne efter han satte sig på smedes trefod! Med ønsket om et godt 2016 ønsker arashorse vores venner, kunder og forretningsforbindelser et godt nytår.
Arashorse