ARASHORSE

2015

Ønsker du at læse Nyheder og resultater for  2012, 2013 og 2014 klik i menuen til venstre.
 
Aras Spilop til følskue 6. August 2015
      
Aras Spilop efter Bøgegårdens Santiago og Hærvejens Surprise (Sussi) havde en dejlig dag i søndags til følskue i Hjallerup. Gode karakter 8,5 i trav og 8 i helhed, han viste sig frem med stort overskud og levede fuldt ud op til sit navn. Der var kun en hingst videre til finalen, så man må sige det var hoppernes dag. Tak til Hjallerup Rideklub for igen huse og bidrage til et godt arrangement.
 
Go træning 14. Juni 2015
      
Dialog og Dundee var friske og veloplagte på en sen søndag eftermiddag. Specielt er det en fornøjelse at overtage træningen af Dundee efter Pernille.  Dundee er så arbejdsglad og nem. 
 
 
Velkommen til Aras Spilop 12. Maj 2015
11. Maj 2015 kl. 01.30 kom Sussi's fjerde hingsteføl til verden. Igen og igen har vi holdt vagt i stalden og på overvågningskamera - og igen og igen tager hun fusen på os og foler helt selv. Denne gang tjekket kl 01.00. Ingenting at se. Kl. 02.12 har hun folet og kl 02.45 står dette skønne hingstføl klar ved mælkebaren. Nem, når det går sådan. Føllet er som de andre af hendes afkom smart, velrejst og langbenet med flot maleri. 4 lange sokker og blis. Dejligt.  Efter lange overvejelser har vi besluttet af afhænde hoppen - så hvis du er hurtig kan du nå at ifole hende på 30 dages  brunsten med den hingst du mener er mest velegnet - - eller du kan også få både hoppe og føl - selvom det er med blødende hjerte - ring gerne ang pris og vilkår.
 
 
 
Besøg ved Dundee 8. Maj 2015 
Dejlig fredag med besøg hos Pernille Nørgaard. Luffe som er på et kortvarig træningsophold, imens jeg nyder at have ferie, skulle nusses, og Dundee skulle prøves.
Det blev til en dejlig lille ridetur på en meget arbejdsglad hest.
           
 
 
Hygge søndag med bomarbejde 3. Maj 2015 
Søndagens træning står for Luffes vedkommende på bomarbejde i longe efterfulgt af en go gå tur ude i det dejlige solskin. 
  
 
 
Foldtid 3. Maj 2015
Hestene hos Arashorse nyder hver dag mange timer på fold. Royal Flush holder øje mens Loke giver den gas
        
 
 
Klar til årets føl 20. April 2015
Video overvågning er fundet frem fra gemmerne og med lidt teknisk snilde fra min lillebror kører det nu igen. Et almindelig overvågnings kamera med night-vision, der kører på det trådløse netværk. Så hoppen kan føles på smartfonen, pc og tablet ligegyldigt hvor man selv befinder siger. Det er super smart og nemt.  
 
 
Dundee til udendørs ridning 20. April 2015
Dygtige Pernille og hendes team har i dag trænet med Dundee på den udendørs bane.
Så dejligt at det forløber planmæssigt og allerede efter 14 dage går han fint rundt udenfor.
 
 
Dialog til sin første stævne 12. April 2015

Dialog til sin første start, som forventet viste han sig som den stjerne han er og han nød at være med i byen. Det gav blod på tanden, og det var så starten på hans stævne sæson her i sommer.
 
 
Ny hest i stalden 7. April 2015
Wanassa ankom mandag efter en lang trailertur. Vi varetager dele af den daglige pasning for ejeren af denne dejlige avlshoppe. Helle ønskes stort tillykke med Wanassa og de forhåbentlige fremtidige føl, håber de får mange gode år sammen. 
  
 
Dundee afleveret i tilridning 7. April 2015 
Dundee afleveret hos Pernille,  og allerede efter få dage gik han rundt i longe med saddel på. Glæder mig til at se ham med rytter. Dundee er til salg og nye salgsbilleder og video kommer snarest gørligt. 
 
 
Flere heste billigt til salg 1. Januar 2015
Se under heste også dem der ikke er under salgsheste. Skriv under kontakt hvis noget har vagt interesse eller yderligere info ønskes, så ringer vi tilbage.
 
 
Arashorse