ARASHORSE

2014

Godt nytår 31. December 2014
   
2014 har budt på op og nedture. Det blev året, hvor vi bød velkommen til Aras Ballerina og Aras 
Royal De Lux. Det blev også året, hvor vi måtte tage afsked med min avlshoppe Laura. Hun vil dog leve videre hver dag igennem hendes afkom Luffe og Ballerina, idet begge ligner deres mor. Træning med Luffe og specielt Dialog nydes hver dag. Og vi ser frem til 2015, hvor vi forhåbentlig er klar til at indtage stævne-banerne igen. Og håber et nyt stjerne føl vil indtage foldene.
 
Arashorse ønsker alle et godt nytår.
De bedste ønsker for et 2015 med mange gode oplevelser i avlen og i sporten. 
 
Årets julekort  
 
Dialog - the sunshine star  21. September 2014
Efter mange træningstimer krydet med lidt Barnow er han begyndt at shinne.
Så nu starter vi på de næste 2000 timer :)
  
 
 
Dialog på kursus 21. September 2014 
Dialog og rytter på kursus i jordarbejde og kropssprog ved Tristian Tucker 
     
 
Salg af heste 16. August 2014
Hvis du skulle være interesseret i en af hestene i stalden (også dem som ikke står under salgsheste) er du velkommen til at kontakte os for mere information eller en fremvisning.
 
Aras Royal Delux udbydes til salg 16. August 2014
Supersmart hingste føl efter Royal Blend og Soprano/Diamond sælges ved fravænning (medio oktober). Her er tale om en virkelig godt gående hingst med stor udstråling og energisk. 

Luffe vel hjemme igen 16. August 2014
Efter en længere periode i tilridning er Luffe vel hjemme igen, glæder mig til at forsætte træningen.
Der er altid en fornøjelse at hente en hest hjem fra Pernille, hun er en stjerne til at ride heste til.

Sussi i fol 1. Juli 2014Juni 2014
Dejligt med en positiv scanning, så næste år kommer der forventningsvis et fint Santiago føl.
 
Nyt sadelrum 31. Maj 2014 
Så er arbejdet med det ny sadelrum gået igang. 50 cm gammel lort gravet ude - sand- sondolit - rivenet - gulvvarmeslanger (jubii varme i sadelrummet) og endelig fredag kl 08:30 kom beton kanonen. Så mangler der "bare" 2000 mursten - i en anden rækkefølge end de ligger i nu - på paller udenfor.
            
 
Ridebane 31. Maj 2014
Efter at have sendt ansøgning ind til kommunen var der så efter kommunens godkendelse så lige 4 ugers klage frist. 
Så gik tiden - ingen indsigelser - YEAAHUU  - Vi kan gå igang med at lave ridebanen - 20 x 60 endelig  :-)
 
Hingstevalg 24. Maj 2014 
Jeg har længde ønsket mig et afkom efter Soliman de Hus og Sussi, og idet Bøgegården indkøbte Santiago var Hingstevalget 2014 nemt. Sussi og Lux er i dag kørt til dyrlægen, ægget var klart, så de er forventningsvis klar til at komme hjem igen i morgen. Så er det bare at krydse fingre de næste par uger inden 1. kontrol scanning.
Se video link fra Bøgegårdens hjemmeside: 
www.youtube.com/watch?v=ySkpFP8CfLE
 
Afstamning Santiago 
 
Luffe 24. Maj 2014 
Kæmpe tak til Pernille for de fine billeder der tikkede ind på mailen. Dejligt med gode tilbage meldinger, han ser helt voksen med sadlen og gamacher.
  
Dialog 24. Maj 2014
Dialog nyder at træningen er flyttet ud af ridehuset. Dialog er en 6 års vallak efter Dicardo med Future Cup som morfar. Han er i en god udvikling og trænes dagligt, og vi nyder alle de gode ture han giver hver gang.
   
 
Luffe som ridehest 19. Maj 2014                                         Luffe er i dag rejst i træningslejr hos Pernille, håber det forløber lige så smertefrit som ved de øvrige heste hun har tilredet af vores. Han er i hvert fald i de bedste hænder. Og mens han må arbejde nyder hans kammerater det frie liv på græs.
 
 
 
Aras Royal De Lux 17. Maj 2014
Endelig kom Aras Royal De Lux til verden kl. 01.45
den 17. maj. Et stort flot hingste føl efter den tyske hannoveraner hingst Royal Blend. Eneste afkom i DK i år - og sikken en krudt karl - lå ikke ned før han var 20 timer gammel! Første dag på fold og han løber fra sin mor - troede han var galophest - det må være Lauries' blod der slår igennem.
     
 
 
 
Aras Ballerina 2. Maj 2014
Endelig kom Aras Ballerina til verden kl 03.00 den 2.maj. Et stort hoppe føl efter den tyske hannoveraner hingst Balletmeister og min gamle hoppe Laura. En meget smuk og feminin dame - vi håber det bliver en ny avlshoppe der kan tage over fra sin mor. Hun skal ikke ifoles igen.
  
  
Godt nytår 4. Januar 2014
Godt nytår - og vi glæder os til 2 føl i maj og til at sætte gang i de 2 unge  - nu 4 årige frække dejlige drenge - mini Jakas Don Lux og Luffe efter L'Espoir begge tegner så godt.
 
Olympia 4. Januar 2014
Olympia nyder juleferien sammen med sin nye elskede ven den 24 år gamle pony Fadjane. Hun har netop gennemgået et sundhedstjek ved dyrlægen - ren i bøjeprøve og på skråbane i longe - ryggen er scannet og røgentfotograferet all over indefra og ude fra  - ingen anmærkninger. Jeps det var dejligt. Håber at Lotte kan fjerne den sidste rest af ømme muskler.
 
 
Arashorse