ARASHORSE

2013

2013

 

Aras Royal Flush på egne ben 7. Oktober 2013
Nu er Royal Flush kommet på den første hårde rejse, han er kommet fra sin mor. Men heldigvis har Luffe og specielt Dundee taget godt i mod ham.
  

Forlæns og Baglæns 15. August 2013
Luffe og Dundee vores to dejlige 3'års nyder livet på græs inden efteråret starter med tilridningen. 

Loke under rytter 12. Juli 2013
Mathilde Forslund von Benzon er startet op på tilridning af Loke. Det går bare super godt. 
  • I hal første gang mandag og sadel på.
  • Tirsdag nu med rytter - ingen problemer
  • Onsdag traver rundt uden longe med Mathilde
  • Torsdag traver og galoperer med rytter uden spor modstand .. Dejlig hest :-)

Olympias stævne debut 7. Juli 2013 
Aras Olympia første dressurstævne gik langt over forventning, opførte sig super godt trods ponyer, regn, billys, vinduesvisker og vand på banen, gik den et fejlfrit LC program til 67%. Så næste mål må være LA klasserne slut august. 
  
 
 
Aras Kingston 3. Juli 2013 
Aras Kingston igang igen efter at have slappet den siden han blev redet til som 3 års - nu er han 4 år - har lagt yderligere cm til og måler nu 174 - han arter sig rigtig fint under rytter - Mathilde Forslund von Benzon satte ham igang - helt uden problemer - så nu er vi selv igang - Om ca 28.000 km er han klar til konkurrencebanerne.
 

Yes Yes 21. Juni 2013 
Hænderne helt op over hovedet - 2 hopper insemineret éen gang med ½ portion sæd og begge i fol - YES YES - Så venter vi så 10 måneder og 1 uges tid på føl efter Royal Blend /Soprano(igen) og Balletmeister/Lauries Crusador

Hingstevalg 3. Juni 2013
Laura skal nu i foles efter lang tids sygdom er hun atter på toppen, både som skovturs hest og nu også som avlshoppe igen. Blev scannet og kom lige med en tur med hjem igen inden hun i morgen forventning vis er klar til insemineringen ved Hannovarener hingsten Ballettmeister. Balettmaister vandt dressuren ved hans materialprøve med en score på 146,42. Han er søn af Brentano II, som er kendt for sine gode dressuregenskaber.
Sussi og Aras Royal Flush velankommet til Dyrlægerne Nørhald efter Royals første trailer tur, hvilket gik langt over forventning. Vi er så tilfredse med vores føl, at Sussi igen i foles med Royal Blend. Håber det går lige så godt som sidste år med en inseminering - et strå -to dage - et føl. 

Aras Royal Flush 16. Juni 2013
      
 
 
Arashorse på facebook 6. Juni 2013
Nu er Arashorse også på facebook, bliv venner med Arashorse og følg med i alt nyt fra Arashorse for eksempel har vi nu fået to hopper hjem -Sussi der gerne skulle være i fol med Royal Blend igen og Laura med Balletmeister - fra Dyrlægerne Nørhald.
 
 
Aras Royal Flush 6. Maj 2013
Stort smukt hingstføl efter Royal Blend - 4 sokker og streg blis - hvad mere kan man ønske sig - født kl 02.30 den 6. maj 2013 - 2 uger over tiden - så ikke så ...mærkeligt at han er stor. Dyrlægen var omkring til kontrol - alt vel - hjerte - tjek - lunger - tjek - mad - tjek - mor - tjek - så er vi bare klar til at komme ud i solen.
 
 
Manilla vinder 28. April 2013
Manilla vinder La4 ved Egtved Rideklubs distriktstævne med 68%. Tillykke til Lea.  
 
 
Aras Olympia 4. April 2013
Efter en mindre træningspause har Olympia startet sin dressurkarriere med et kursus ved Susanne Barnow med godt resultat. Arbejdsplanen er 3000 km i galop for at få maven væk :) Håber at samarbejdet vil give resultater på konkurrencebanerne i løbet af sommeren. I går på den første rigtige udendørstræning i år, nød vi solen og den meget veloplagte hest.    
 
  
 
 
Joker forsætter de gode takter 25. Marts 2013
med en 6. plads i MA1 ved påskestævnet i Viborg.  
Håber at vores 3. årige efter samme hoppe, bliver lige så fin som Karens afkom efter Laura.
 
 
ANGELS ENVY i Herning 10. Marts 2013
Envy startede torsdag morgen med en flot egenryttertest med Anne Søndergaard, og lå efter dagen ridt på en samlet 8 plads. Envy var ikke helt tilfreds under Hasse, men sluttede på en flot 14. plads i det store felt af supergode heste. Stort tillykke til til ejer Angelika og rytter Anne Søndergaard. Dejligt at se at vi har set rigtigt, da vi købte ham på DVs følauktion i Hammelev.  
Arashorse